Uden sit abonnement hos ARBEJDSMILJØHUSET havde TEA ikke vidst, hvordan hun skulle finde de nødvendige oplysninger om arbejdsmiljø til sit malerfirma. Hun fremhæver den ubegrænsede telefonrådgivning som god service, da det jo ofte er i situationer, hvor der skal træffes en hurtig beslutning, at man har brug for rådgivning.

”Et MIDI-abonnement hos ARBEJDSMILJØHUSET er en god investering – det gør mig tryg i hverdagen” siger Tea Fenger-Cederborg, direktør i Malerfirmaet Geert Hansen & Co. ApS.

Tea oplever bl.a., at hjemmesiden er let at bruge – hun finder let de oplysninger, hun søger på hjemmesiden. Her fremhæves det, at det er inden for de første klik, at man kommer frem til den nyttige viden. Tea synes, der er alt for mange hjemmesider, der kræver, at man leder rundt længe, inden man finder de oplysninger, man søger.

Malerfirmaet Geert Hansen & Co får som en del af deres MIDI-abonnement hos ARBEJDSMILJØHUSET et årligt servicebesøg af arbejdsmiljøkonsulent Anne Gertrud Hagensen.

Ved servicebesøget, hvor arbejdsmiljørepræsentanten også deltager, får virksomhedens arbejdsmiljøorganisation styr på bl.a. APV og arbejdsmiljødrøftelse og bliver orienteret om nyt vedrørende arbejdsmiljø. Det giver Tea som malermester et skub i hverdagen, hvor hun oplever at være godt forberedt, når hun sidder overfor sine medarbejdere.

”Jeg er især glad for det årlige servicebesøg. Jeg føler, jeg bliver godt klædt på i forhold til at få styr på de aktuelle arbejdsmiljøforhold. Og så betyder det rigtig meget for mig, at jeg får et brugbart dokument tilsendt efter besøget.”

Tea Fenger-Cederborg, direktør, Malerfirmaet Geert Hansen & Co. ApS

Midi-abonnement

Med et midi-abonnement får virksomheden et årligt besøg af en konsulent fra AREBJDSMILJØHUSET.

Besøget kan fx bruges til:

  • en gennemgang af virksomheden
  • møde med arbejdsmiljøorganisationen hvor den årlige arbejdsmiljødrøftelse gennemføres
  • et medarbejdermøde om arbejdsmiljø
  • et byggepladsbesøg.

Virksomheden har hele året adgang til arbejdsmiljødokumenter på ARBEJDSMILJØHUSETD hjemmeside og telefonrådgivning om arbejdsmiljø.

Et midi-abonnement koster kr. 6.195 årligt

Anne Gertrud Hagensen er pennefører ved det årlige servicebesøg. Som Tea siger, er hun jo maler, og derfor er hun glad for at få leveret et færdigt produkt fra ARBEJDSMILJØHUSET. Netop det, at hun får hjælp til at få arbejdsmiljøarbejdet skriftligt dokumenteret i form af en skriftlig tilbagemelding efter besøget, gør en stor forskel for Tea. ”Som malermester er man ikke nødvendigvis specialister i at lave skriftlig dokumentation”.

”Jeg er glad for at have den skriftlige dokumentation på plads. Det får firmaet til at fremstå mere professionelt. Når der skal laves tilbud, kræves det oftest, at man kan dokumentere, hvordan man arbejder med sit arbejdsmiljø, og den dokumentation hjælper ARBEJDSMILJØHUSET mig med at få styr på. Jeg oplever også, at det vægter blandt medarbejderne, at firmaet har styr på arbejdsmiljøet. Det er også et vigtigt parameter, når der skal rekrutteres nye medarbejdere.”

”I Malerfirmaet Geert Hansen går vi meget op i, at der er et sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere, og ved det årlige servicebesøg sikrer vi, at vi er på rette vej. Det er værdifuldt at få et skub i den rigtige retning.”

Kontakt

Arbejdsmiljøkonsulent Anne Gertrud Hagensen, TLF: 26323491